Team Healthy Climate Solutions
Healthy Climate Solutions logo

Healthy Climate Solutions ontwikkelt producten die de gezondheid van het binnenklimaat inzichtelijk maken. Healthy Climate Solutions is een werkmaatschapprij van Iconize B.V.. Naast de Healthy Climate Monitor realiseert Healthy Climate Solutions ook producten speciaal voor klaslokalen in scholen. Ons doel is om een beter klimaat voor zowel mens als dier te realiseren.

Josine Gelauf

Josine Gelauf - Dierenarts

De wens om het binnenklimaat in stallen te meten kwam van dierenarts Josine Gelauf. Om ondernemers beter te kunnen adviseren over de gezondheid en resultaten van hun varkens en hun medewerkers wilde zij meer kunnen meten, liefst 24 uur per dag. "Ik werk inmiddels 11 jaar als veearts en heb veel bedrijven bezocht. Ik merkte dat er ontzettend grote verschillen in het binnenklimaat zijn tussen bedrijven. De invloed van licht, lucht, warmte en rust op de gezondheid van de dieren is enorm." Gelauf wist dat dit met behulp van meerdere sensoren visueel gemaakt kan worden, en wilde graag real-time mee kunnen kijken.

Pim van Gennip

Pim van Gennip - Ontwerper

Pim van Gennip, oprichter van Iconize, realiseerde de wens van Gelauf in een half jaar van prototype tot product. Hij gebruikte zijn kennis van hardware- en softwareontwikkeling om de Healthy Climate Monitor tot een uniek en flexibel product te maken. Door de combinatie van de sensoren, beeld en een live toegankelijke on-line portal is het eindproduct een echte onderbouwing van ieder advies op het gebied van binnenklimaat. Het eindresultaat van een onderzoek kan zowel op de app bekeken worden, als in een PDF rapport worden geprint.

Stephan Peterse

Stephan Peterse - Operations

Stephan Peterse, oprichter van Faunabit, realiseerde samen met Pim de technische details van de Healthy Climate Monitors. Stephan heeft de leiding over de operationele tak van service en verhuur. Hij zorgt dat alles draait en blijft draaien. Door de samenwerking met Faunabit wordt ons high-tech meetinstrument ook continue verbeterd.

Door de eenvoud in gebruik en de veelheid aan informatie, kunnen in korte tijd gedegen adviezen gegeven worden die zich snel terugbetalen door het creëren van een gezonder klimaat en hogere productiviteit.

Maarten Donker

Maarten Donker - Support

Maarten staat ons sinds begin 2021 bij in het verlenen van service aan de Healthy Climate Monitors in het veld. Tevens wordt hij opgeleid om nieuwe Healthy Climate Monitors assembleren en controleren. Met zijn kennis en gedegen aanpak verbetert hij de operationele tak van Healthy Climate Solutions.

Julia Buysing Damsté

Julia Buysing Damsté - App

Julia werkt sinds begin 2021 aan de nieuwe app voor de Healthy Climate Monitor. Hierin worden veel van de features verwerkt die door de gebruikers zijn aangevraagd. Julia heeft veel ervaring met het ontwikkelen van front-end interfaces en weet in korte tijd mooie oplossingen te bedenken voor complexe problemen.

Jij

Ben jij onze nieuwe stagair?

Vind jij het leuk om met technische producten bezig te zijn, nieuwe technieken mee te ontwikkelen, of onderzoek te doen? Heb je ervaring met programmeertalen als bijv. Python, C++, PHP, NodeJS, VUEjs, of lijkt het je leuk om dit te leren? Neem dan gerust contact op met info@healthyclimate.nl.