Team Healthy Climate Solutions
Healthy Climate Solutions logo

Healthy Climate Solutions heeft een mooi team van specialisten en pioniers dat zich samen sterk maakt voor het realiseren van een gezond klimaat voor allen; zowel mens als dier.

Heb je interesse om bij ons te komen werken, of wil je samenwerken? Kom gerust langs voor een kop koffie.

Jij

Ben jij onze nieuwe stagair?

Vind jij het leuk om met technische producten bezig te zijn, nieuwe technieken mee te ontwikkelen, of onderzoek te doen? Heb je ervaring met programmeertalen als bijv. Python, C++, PHP, NodeJS, VUEjs, of lijkt het je leuk om dit te leren? Neem dan gerust contact op met info@healthyclimate.nl.

Josine Gelauf

Josine Gelauf - Dierenarts

De wens om het binnenklimaat in stallen te meten kwam van dierenarts Josine Gelauf. Zij bedacht en ontwikkelde samen met Pim van Gennip de Healthy Climate Monitor. "Ik werk inmiddels 14 jaar als veearts en heb veel bedrijven bezocht. Ik merkte dat er ontzettend grote verschillen zijn tussen bedrijven. De invloed van licht, lucht, warmte en rust op de gezondheid van de dieren is enorm." Josine is mede eigenaar van Healthy Climate Solutions en traint en adviseert alle gebruikers van Healthy Climate Monitors. We werken aan een mooi doel: een gezond klimaat voor allen.

Pim van Gennip

Pim van Gennip - Ontwerper

Pim van Gennip, oprichter van Iconize B.V., realiseerde met zijn team de wens van Gelauf in een half jaar van prototype tot product. Hij zag als productontwerper de kans om een innovatief en duurzaam product te ontwikkelen.

Door kennis van zowel hardware- als softwareontwikkeling slaagde Pim erin om de Healthy Climate Monitor tot een veelzijdig en bruikbaar product te maken. Daarnaast bracht hij een sterk team samen om dit unieke product te kunnen leveren, onderhouden en verder te ontwikkelen.

Maarten Donker

Maarten Donker - Support

Maarten staat ons sinds begin 2021 bij in het verlenen van service aan de Healthy Climate Monitors in het veld. Tevens is hij de beste in het assembleren van nieuwe Healthy Climate Monitors. Met zijn kennis en gedegen aanpak verbetert hij de operationele tak van Healthy Climate Solutions.

Julia Buysing Damsté

Julia Buysing Damsté - App

Julia werkt sinds begin 2021 aan de nieuwe app voor de Healthy Climate Monitor. Hierin worden veel van de features verwerkt die door de gebruikers zijn aangevraagd. Julia heeft veel ervaring met het ontwikkelen van front-end interfaces en weet in korte tijd mooie oplossingen te bedenken voor complexe problemen.

Stephan Peterse

Stephan Peterse - Operations

Stephan Peterse, oprichter van Faunabit, realiseerde samen met Pim de technische details van de Healthy Climate Monitors. Stephan heeft de leiding over de operationele tak van service en verhuur. Hij zorgt dat alles draait en blijft draaien. Door de samenwerking met Faunabit wordt ons high-tech meetinstrument ook continue verbeterd.

Door de eenvoud in gebruik en de veelheid aan informatie, kunnen in korte tijd gedegen adviezen gegeven worden die zich snel terugbetalen door het creëren van een gezonder klimaat en hogere productiviteit.